Denne hjemmeside indeholder reklame links og sponsoreret indhold.

Hvad er et segboard og hvordan virker det?

Et segboard er et elektrisk tohjulet, selvbalancerende transportmiddel. Segboards kan køre op til 15-20 km/t. Segboardet har to hjul, der hver især drives af en elektrisk motor. Når du træder på segboardet, registrerer sensorerne om du læner dig frem, tilbage eller til en af siderne. På denne måde kører det fra side til side. Segboardet er en sjov måde at komme rundt på. Det er nemt at bruge, og du behøver ikke at bekymre dig om at træde i pedalerne som cyklisterne. Du kan læse meget mere hos https://www.boernenettet.dk/segboard/.

Segboards til børn

Der findes segboards til børn. Disse er ofte i forskellige farver, og har forskellige features. Før du køber et segboard til dit barn, skal du være sikker på at de kender reglerne for at køre med deres board. Man må nemlig ikke, som barn under 15 år, køre rundt med dem på offentlig veje, men kun på private veje. Man skal også huske at bruge hjelm, og andet sikkerhedsudstyr, så man ikke slår sig alt for meget, hvis man vælter. Det er et selvbalancerende legetøj, så det kan hurtigt gå galt.

Segboards til voksne

Man skal huske på at maksbelastningen på et segboard er på omkring 100 – 125 kg. Voksene kan køre på cykelstier på deres segboard.

Segboard gokart

Vidste du at du kan bruge dit segboard som en gokart? Det kan du gøre ved at fastgørelse af et segboard gokart-kit. Det er meget sjovt, især for børn.

Tilbehør til dit board

Der findes mange forskellige former for tilbehør til segboards. Du kan købe en taske til at bære dit segboard i eller et cover til at beskytte det mod vejret. Du kan også tilkøbe lys for at sikre, at du er synlig i mørket, eller hvis du mister din oplader – eller hvis den går i stykker, købe en ny. Der findes også forskellige typer hjul, alt efter hvilken type terræn du vil køre på.