Denne hjemmeside indeholder reklame links og sponsoreret indhold.

Hvorfor vælge en gaspejs?

Installation af gaspejs

En gaspejs har ikke blot få fordele – men adskillige. Først og fremmest går du ved en installation af en gaspejs flere design muligheder i dit hjem, da du kan udvælge den præcis gaspejs, som du ønsker og har drømt om. Du kan både udvælge materialer, farver og lade den passe ind i netop din indretning. 

Derudover har den væsentligt lavere vedligeholdelse, da du ikke har den store rengøring af sod på glas og aske fordelt rundt om brændeovnen. Derudover kan du med en installation af din gaspejs og få flere indretningsmuligheder, da du kan placere den hvor end du lyster. 

Du tilkobler derudover i din installation din gaspejs med et dobbeltafrtæk, som vi herefter vil komme nærmere ind på. HUSK altid at en installation af en gaspejs skal foretages af en autoriseret el installatør – her kan vi anbefale at kontakte Luksus Gaspejs.

Endnu en fordel er den nemme og hurtige vej til de hyggelige flammer. Ofte er en gaspejs tilkoblet en app eller fjernbetjening, som giver dig hurtig adgang til at opstarte din pejs, så hyggen kan sprede sig. Du slipper også for at bruge blod, sved og tårer på at hugge brænde hele sommeren.

Hvordan foregår en installation af en gaspejs?

Apropos installation af gaspejs, og hvilke fordele det giver, så giver installationen med et dobbelt aftræk indretningsmæssige friheder. Et dobbelt aftræk fungerer på den måde at de tilføre ilt gennem det ene rør til din gaspejs, og det andet rør føre restgasser ud i det fri.

Du skal i udvælgelsen af din gaspejs og være opmærksom på, hvor du ønsker at placere den. Det kan have betydning for hvilken gaspejs du ønsker at købe og hvordan installation af din gaspejs foregår. 

Hvis du vil have den monteret i din eksisterende brændeovn kan du eksempelvis købe en pejseindsats som indsættes i din gamle pejs med dit eksisterende skorsten. 

Vi anbefaler generelt, at du kontakter professionelle el installatører og fagfolk, som Luksus Gaspejs, som arbejder med dette til daglig, så du får udvalgt det helt rette og får installeret den korrekt og lovligt. 

Se også https://mooly.dk/elselskaber/, hvis du er i tvivl om hvilket elselskab du skal benytte.